Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Panicum Thundercloud

Parelgierst  (N-Amerika) ‘Thundercloud’ is een nieuwe, imposante cultivar van het Noordamerikaanse Parelgierst met een meer losse, opgaande groeiwijze. De bladkleur is grijsgroen.
Panicun Thundercloud PerkGroen.nl
In de nazomer verschijnen de fijne, transparante pluimen tussen het breedbladige loof. De uitgroeihoogte is 180-220 cm.
Winterbeeld   Panicum Thundercloud winterbeeld Hakonechloa macra winterbeeld Miscanthus Yakushima Dwarf www.PerkGroen.nl

‘Thundercloud’ kent een mooie herfstverkleuring. In de winter behoud de plant zijn volume en groeivorm. Na de winter het oude loof afknippen om plaats te maken voor de nieuwe groei. Groeit het beste op een zonnige standplaats.

Panicum Thundercloud copyright PerkGroennl

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur