Seizoen 2023: open vanaf 3 maart elke vrijdag en zaterdag. Check de actuele info

BEZOEK DE KWEKERIJ

Persoonlijk advies

Bij uw bezoek aan de kwekerij kunt u deskundig advies krijgen voor uw situatie en plannen. Na bezoek aan de showtuin komt u vaak tot een betere soortkeuze en heeft u alle benodigde informatie over aanplant en onderhoud. U kunt vervolgens planten uitzoeken uit de beschikbare voorraad.

In personenautos kunnen veel buigzame bamboes vervoerd worden met onze hulp

BESTELLEN & VERZENDEN

In overleg kunnen planten in goed overleg verzonden worden. Het verdient de voorkeur planten uit te zoeken op kwekerij waarna wij ze voor u op transport zetten. Als u zeker weet wat u wilt of de reisafstand is een probleem dan kunnen we planten en accessoires verzenden o.b.v. vooruitbetaling; Stuur uw wensenlijstje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., u ontvangt een prijsopgave en de overmaakgegevens waarna we de bestelling klaar maken en op transport zetten na ontvangst van uw betaling.

Verzend- / transporttarieven

Wij hebben de volgende mogelijkheden om uw aangekochte planten met een transporteur of koerier bij u af te leveren op basis van kostprijs (prijzen incl. btw):

  • Pallets met vrachttransport*: 85,00 tot 125,00 euro
  • Postpakketten 12,50 tot 18,50
  • Postpakketten tot 20 kg in Europa (EU): 25 tot 50 euro
  • Leveringen van grote planten, bijvoorbeeld bamboes van 4-6 meter, worden op basis van een retour-lostijd-uurtarief a 69,50 euro/uur bezorgd.
  • Internationale pakketten naar andere continenten per vliegtuig of boot: op aanvraag
  • In overleg kunt u uw eigen transporteur of koerier uw bestelling laten afhalen. Wij zorgen dat deze goed verpakt en gelabelled klaar staat op de afgesproken dag.
  • U kunt overwegen zelf met een (huur)aanhanger, bestelbus of boedelbak af te halen (boedelbak huur kost gemiddeld tussen 25-50 euro). Wij helpen met inladen, verpakken en vastbinden

*Uw adres moet toegankelijk zijn voor een grote vrachtwagen. Pallets worden gelost op een verharde stoep of oprit. Het aantal planten dat op een pallet past is afhankelijk van de soort, pot/plantgrootte en gewicht. Tijdens de scheutengroei zijn de planten kwetsbaar en kunnen er minder gestapeld worden.

Verpakkingen in kisten, op pallets of palletboxen worden geleverd tegen statiegeld-vergoeding.

Kleine bestellingen worden per postpakket geleverd. Grote aantallen op pallet met vrachtvervoer www.bamboehaag.nl

Grote en kleine orders worden op de kwekerij klaargemaakt voor levering naar de klanten

Internationale bamboe-orders vragen creatieve belading voor efficient vervoer

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur