afhaal & verzenden

link to facebook link to youtube  ga naar website in het Engels

2020:  We zijn open op vrijdag en zaterdag 10 - 17 uur tot 15 november.  Daarna kunt u nog bestellingen afhalen tot Kerst op afspraak. Januari en februari 2021 gesloten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel  0612529974

Logo PerkGroen

Logo PerkGroen

Contact-data PerkGroen.nl

Afhalen en verzenden

Persoonlijk advies

Bij uw bezoek aan de kwekerij kunt u deskundig advies krijgen voor uw situatie en plannen. Na bezoek aan de showtuin komt u vaak tot een betere soortkeuze en heeft u alle benodigde informatie over aanplant en onderhoud. U kunt vervolgens planten uitzoeken uit de beschikbare voorraad.

In personenautos kunnen veel buigzame bamboes vervoerd worden met onze hulp

BESTELLEN & VERZENDEN

Uiteraard kunnen planten in goed overleg verzonden worden. Het verdient de voorkeur planten uit te zoeken op kwekerij waarna wij ze voor u op transport zetten. Als u zeker weet wat u wilt of de reisafstand is een probleem dan kunnen we planten en accessoires verzenden o.b.v. vooruitbetaling; Stuur uw wensenlijstje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., u ontvangt een prijsopgave en de overmaakgegevens waarna we de bestelling klaar maken en op transport zetten na ontvangst van uw betaling.

Bankgegevens:

Bedrijf: Perk Bamboe, Beesd (NL)
IBAN: NL88 TRIO 0390 1872 59
BIC: TRIONL2U

 

Verzend- / transporttarieven

Wij hebben de volgende mogelijkheden om uw bestelling met een transporteur of koerier bij u af te leveren op basis van kostprijs (prijzen incl. btw):

  • Pallets met vrachttransport*: 75,00 (euro pallet 80 x 120 cm) of 85,00 euro (blokpallet 100 x 120 cm),
  • Postpakketten tot 10 kg: 10 euro
  • Postpakketten tot 30 kg: 15 euro
  • Postpakketten tot 30 kg in Europa (EU): 25 tot 45 euro
  • Leveringen van grote planten, bijvoorbeeld bamboes van 4-6 meter, worden op basis van een retour-lostijd-uurtarief a 50,00 euro/uur bezorgd.
  • Internationale pakketten naar andere continenten per vliegtuig of boot: op aanvraag
  • In overleg kunt u uw eigen transporteur of koerier uw bestelling laten afhalen. Wij zorgen dat deze goed verpakt en gelabelled klaar staat op de afgesproken dag.
  • Heeft u een trekhaak, dan kunt u overwegen zelf met een (huur)aanhanger of boedelbak af te halen (aanhanger huur kost gemiddeld tussen 20-40 euro).

Uw adres moet toegankelijk zijn voor een vrachtwagen. Pallets worden gelost op een verharde stoep of oprit. Het aantal planten dat op een pallet past is afhankelijk van de soort, pot/plantgrootte en gewicht. Grofweg 40 x 5 liters, 26 x 10 liter of 20 x 15 liters. Tijdens de scheutengroei zijn de planten kwetsbaar en kunnen er minder gestapeld worden.

Verpakkingen in kisten, op pallets of palletboxen worden geleverd tegen statiegeld-vergoeding.

Kleine bestellingen worden per postpakket geleverd. Grote aantallen op pallet met vrachtvervoer www.bamboehaag.nl

Grote en kleine orders worden op de kwekerij klaargemaakt voor levering naar de klanten

Internationale bamboe-orders vragen creatieve belading voor efficient vervoer

Locatie

Onze tuin en kwekerij is centraal gelegen in midden Nederland tussen Utrecht en Den Bosch en tussen Rotterdam en Arnhem/Nijmegen, in de West Betuwe. We zijn zowel uitstekend bereikbaar per auto vanaf de snelweg A2, afslag 14 als per trein (10 minuten te voet vanaf Station Beesd, Linge-Merwedelijn Geldermalsen - Dordrecht). Nabij de kwekerij ligt landgoed Marienwaerdt en recreatiepark Het Betuwestrand. In het dorp kunt u terecht voor een hapje en een drankje op het terras van Uitspanning De Notenboom.

topografische kaart locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaag

Doorzoek onze website

PERK BAMBOE kwekerij & tuin

Bezoek:

Meinte 10, 4153 XE Beesd (Gld)

Auto: A2, afslag 14

Trein: Geldermalsen-Dordt, station Beesd, 10 min. lopen

Contact:

T +31 (0) 6 125 299 74

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden kwekerij:

medio maart - medio november

vrijdag en zaterdag 10-17 uur

di-wo-do op afspraak tussen 10-17 uur

Andere talen

Engels icon Engels

Social Media

logo youtubelogo facebook1