Tuinontwerp

link to facebook link to youtube  ga naar website in het Engels

Tot 1 juli 2021 zijn we uitsluitend open op afspraak op vrijdag en zaterdag. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Logo PerkGroen

 

Logo voor mobiel PerkBamboe small

Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van privétuinen is de combinatie met onze kwekerij en showtuin belangrijk. Met ons eigen assortiment bamboe, siergrassen en winterharde exoten kunnen we een bijzonder resultaat bereiken.

In Beesd hebben we onze binnen- en buitenwerkplek voor landschapsarchitectuur. De kwekerij en tuinen zijn een bron van inspiratie en gereedschapspalet voor het mengen van vormen, kleuren en texturen.

Voortuin met contrastrijke kleur- en vormcomposities siergrassen

Start

Een tuinontwerpopdracht start met een informele bespreking op ons kantoor in Beesd. Op basis van uw wensen en mogelijkheden van de locatie kan ik aangeven of het een uitvoerbare opdracht voor mij is en u kunt een idee krijgen of mijn stijl en aanpak u aanspreekt.

Studio PERK Tuin Landschapsarchitectuur 2 PerkGroen nl

Schets

Dan begin ik met het schetsontwerp; het kunnen enkele A3-tekeningen zijn met handschetsen of een digitale 3D-schets in verschillende varianten met extra beeldmateriaal om de verschillende ideeën te visualiseren. Soms kiezen we ervoor om het tuinplan in werkelijkheid te visualiseren met piketten en draad.

Plan

Als we het eens zijn over de eerste fase, werken we aan het voorlopig ontwerp dat resulteert in het definitieve ontwerp.
Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp, omvat dit in een beplantingsplan, materiaalvoorstel, toegepaste technieken, lichtplan, irrigatieplan en andere noodzakelijke specificaties met taakomschrijving en vereisten. Voor de ontwerpwerzaamheden geldt het werktarief tuinarchitectuur (85,00 euro / uur excl. 21% btw).

Uitvoering

Vervolgens kan het plan worden uitbesteed aan verschillende partijen. Op basis van de aangeboden prijs en kwaliteit, de voorgestelde aanpak, garanties en tijdplanning, zal samen met de klant een keuze worden gemaakt voor een partij om het werk uit te voeren. Tijdens het realiseren zorg ik voor kwaliteitscontrole en kan ik meewerken aan aanvullend advies en afstemming.

Onderhoud

Ten slotte zal een plan voor beheer en onderhoud worden gemaakt om toekomstige kwaliteit te waarborgen. Sommige klanten doen dit graag zelf. Anderen kiezen voor een onderhoudscontract met een hoveniersbedrijf dat de ontwikkeling van de tuin begeleidt en waar nodig groei corrigeert en materialen onderhoudt.

Gemengde grassen- vasteplanten-tuin voor een klant in Oostenrijk

Gemengde grassen- vasteplanten-tuin voor een klant in Oostenrijk

Slider tuinontwerp Huge-IT

Locatie

De kwekerij is centraal gelegen in Midden Nederland tussen Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Arnhem/Nijmegen. Uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A2, afslag 14 en met de trein (10 minuten vanaf Station Beesd, Linge-Merwedelijn).

topografische kaart locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaag

Doorzoek onze website

PERK BAMBOE kwekerij & tuin

Bezoek:

Meinte 10, 4153 XE Beesd (Gld)

Auto: A2, afslag 14

Trein: Geldermalsen-Dordt, station Beesd, 10 min. lopen

Contact:

T +31 (0) 6 125 299 74

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden kwekerij:

medio maart - medio november

vrijdag en zaterdag 10-17 uur

Uitsluitend op afspraak

Andere talen

Engels icon Engels

Social Media

logo youtubelogo facebook1