Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Miscanthus sinensis Red Chief
Miscanthus Red Chief 2 PerkBamboe nl

‘Red Chief’ is een belangrijke kleine nieuwe Miscanthus met een gedrongen groei van ruim 1 m en toch grote, roodkoperen pluimen. De plant heeft een stevig wintersilhouet en bloeit rijk.  Het blad is relatief smal. Eindelijk een Miscanthus waar we lang naar zochten; geschikt voor kleinere tuinen met de bloeikwaliteit van de grote soorten.
Miscanthus Red Chief is een compacte cultivar met forse wijnrode pluimen www.PerkGroen.nl

De herfstverkleuring van de halmen en het blad verhogen de sierwaarde in het late najaar. Na de winter het oude loof afknippen om plaats te maken voor de nieuwe groei. Groeit het beste op een zonnige standplaats.

Miscanthus Red Chief nazomer PerkBamboe nl  Miscanthus Red Chief winter PerkBamboe nl

Miscanthus Red Chief copyright PerkGroennl

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur