Seizoen 2023: open vanaf 3 maart elke vrijdag en zaterdag. Check de actuele info

  • Home
  • Hakonechloa macra All Gold

Hakonechloa macra 'Allgold'

Limegroen siergras, Japans bosgras, limegroen bamboegrasn de limegroen tot geelgroene grassen is ‘Allgold’ een opvallende verschijning. Deze selectie van het Japanse siergras Hakonechloa macra heeft de sterkste kleur geel. Ondanks het gebrek aan bladgroen is deze variëteit een sterke en vitale groeier. Als geen ander is 'Allgold' in staat een donkere plek in de tuin op te lichten.

Hachenochloa all gold2

Deze variëteit wordt tot 30 cm hoog. Mooi om in groepen, langs randen en als solitair op donkere plekken toe te passen Hakonechloa is prima winterhard en polvormend. Midden zomer bloeit dit gras met fijne pluimen tussen het loof. Dit siergras is niet wintergroen. Na de winter het oude loof kort aan de grond afsnijden.

Hakonechloa macra Aureola geel met groene lijnen en Hakonechloa macra All Gold met lime groen blad www.PerkGroen.nl

 

Hackenochloa macra Allgold

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur