Seizoen 2023: open vanaf 3 maart elke vrijdag en zaterdag. Check de actuele info

  • Home
  • Crocosmia-sp-Ireland

Crocosmia sp. Ireland

De vorm sp. Ireland is een de sterkste en heeft prachtige, slanke, oranjerode bloemen in een golfbeweging op de bloemsteel. Deze selectie is in Ierland ontstaan na kruising van de sterkste typen aldaar. Na de bloei verschijnen fraaie zaaddozen welke tot diep in de winter blijven staan. Deze plant wordt 40-50 cm hoog en vormt langzaam een groep.
2013 Crocosmia sp Ireland

Crocosmia is een ten onrechte in de vergetelheid geraakte plant (vroeger vaak aangeboden onder de naam Montbretia). Het opgaande zwaardvormige blad zorgt voor een fraai verticaal accent. Deze plant groeit het beste op een zonnig stanplaats op iedere goede tuingrond. Mooi als kleuraccent in combinatie met siergrassen en bamboe! Meestal op voorraad op de kwekerij.

Texas feather grass Stipa tenuissima Pony Tails mixed with Crocosmia www PerkBamboo com

Crocosmia sp Ierland

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur