Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Carex muskingumensis Little Midge

De dwergpalmzegge is wordt circa 15 tot 25 cm hoog en heeft kenmerkt zicht door kruislings gerangschikte smalle bladeren op de steel. Hierdoor ontstaat een ritmische ordening. De fijne textuur maakt het een interessante plant als tegenwicht bij planten met een grovere textuur in de buurt.
Carex muskingumensis Little Midge dwergvorm met zeer fijne textuur www.PerkGroen.nl
Palmzegge is niet-groenblijvend, maar heeft wel een aantrekkelijk winterbeeld door het strogele loof dat in het vroege voorjaar afgeknipt kan worden om plaats te maken voor nieuwe groei.
De cultivar 'Little Midge' kenmerkt zicht door het frisgroene voorjaarsloof en ook mooie winter silhouet. Mooi in groepen of als randplant.
Carex muskingumensis Little Midge PerkBamboe nl

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur