Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Canna hybr. ‘Russian Red’ 

Deze Canna is een waardevolle structuurplant in een exotische beplanting. Het grote donkerrode blad doet niet veel onder voor een banaan. Het jonge blad is donkergroen met rode nerven dat snel doorkleurd naar naar paarsrood in de volle zon. Russian Red groeit op tot circa 2 meter en is in de nazomer getooid met tal van fijne botanische rode bloemen.
Canna Russian Red www.PerkGroen.nl
Deze Canna maakt stevige wortelstokken en kan een forse pol vormen. Deze soort staat al meerdere jaren met succes in de volle grond met een mulchlaag in de winter over het wortelstelsel. Canna ontwaakt in mei-juni uit winterslaap. Voor een plaats in de volle zon op een warme, voedzame bodem.
Canna hybride Russian Red www.PerkBamboo com

Verzamelaarsplant, soms op voorraad voor de verkoop.
2013 Canna Russian Red

Cortederia Canna Russian Red gr

 

Canna Russian Red

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur