Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Canna musifolia ‘Grande’ 

Banana-canna is een spectaculaire bladplant, met de bladgrootte en groeikracht van een banaan. Waarschijnlijk de grootste binnen zijn soort, tot 4m hoog, met grote diepgroene bladeren met paars randje, dikke paarse stengels en enorme groeikracht. C. musifolia is minder koudebestendig dan C. ‘Omega’. C. musifolia is ook een spectaculaire en gemakkelijke kuipplant (vorstvrij overwinteren). Nog beter is het om ze in het voorjaar in de volle grond te zetten, in het najaar na de eerste nachtvorsten binnen te halen en koel en vrij droog te overwinteren.
Canna musifolia Grande www.PerkBamboo com

Canna ontwaakt in mei-juni uit winterslaap. Groeit het beste op een warme, zonnige standplaats in een voedzame, humusrijke en vochthoudende grond.

Verzamelaarsplant, soms op voorraad voor de verkoop.

Canna musifolia Grande

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur