Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

BAMBOESUBSTRAAT

TOEPASSING
Een plant dankt zijn vitaliteit en groeikracht voor een belangrijk deel aan de gebruikte teeltaarde. Hoogwaardige bamboe-aarde met een stabiele, rulle structuur is nu ook in kleinverpakking van 70 liter verkrijgbaar. Grassen en bamboes zijn planten met een korte, maar intensieve groei. Dit vraagt een goede afstemming tussen plant en beschikbare voedingstoffen en mineralen. Als u groeiproblemen waarneemt bij uw grassen of bamboes is het gebruik van dit substraat aan te bevelen.

Bamboesubstraat bamboo substrate 6 small PerkGroen nl

SAMENSTELLING
Bamboesubstraat is een bamboe potgrond naar eigen recept op basis van rulle kokosvezel, veen, houtvezelcompost, klei, gebroken puimsteen, lavameel, langzaamwerkende sporenelementen en nutrienten. Te gebruiken bij bamboe op het terras of daktuin in kuipen, bakken en potten. Deze planten zijn immers volledig afhakelijk van de gebruikte teeltgrond. Afhankelijk van het toelaatbare dakbelasting wordt het substraat doorgemengd met hydrokorrels of eventueel andere toeslagstoffen om het soortelijk gewicht aan te passen.

Bamboesubstraat bamboo substrate 7 small PerkGroen nl

VERKRIJGBAARHEID
Bamboesubstraat is in kleinverpakkingen van 70 liter verkrijgbaar op de kwekerij. Dit product hebben we meestal ruim op voorraad.
Bamboesubstraat 70 liter a € 18,50

BESTELLEN
Je kunt het gewenste aantal verpakkingen bestellen door een email  met je adresgegeves te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zetten deze dan klaar op de kwekerij voor afhaal of sturen deze naar je op in overleg. Per mail ontvang je een betaalverzoek.

Bamboesubstraat bamboo substrate 3 small PerkGroen nl

 

Bamboesubstraat bamboo substrate 4 small PerkGroen nl

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur