Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Arundo donax Peppermint Stick

Bont Pijlriet, Mammoetgras  (Mediterrane). Dit is de best winterharde bonte selectie van Arundo donax die ook een respectabele hoogte bereikt van ruim 3 meter. Het aanvankelijk sterk witbont getekende nieuwe blad met rozerode accenten kleurt later in het seizoen naar blauwgroen met een scherp afgetekende witte bladrand. Het is bij uitstek een plant voor een warme, zonnige standplaats op een elke goede tuingrond.

Extra voeding tijdens het groeiseizoen stimuleert een krachtige groei. Komt in ons klimaat niet tot bloei. Goed winterhard maar in strenge winters is een mulchlaag aan te bevelen. Zeer fraai als solitair in combinatie met donkerbladige bladplanten. Soms op voorraad.

Arundo donax Peppermint Stick

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur