Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Rheum palmatum

Rheum palmatum 'Tanguticum' (Russische rabarber) is een indrukwekkende bladverliezende bladplant met diep ingesneden bladeren en een roomwitte bloeiwijze. Rheum groeit het best in de volle zon of halfschaduw met voldoende water en voeding.
 Rheum palmatum 'Atrosanguineum' heeft felrode bladeren in het vroege voorjaar die later donkerrood en uiteindelijk groen worden.
 De bloeiwijze van deze vorm is roomwit. Rheum palmatum 'Red Herald' heeft ook nieuwe rode bladeren maar draagt rode bloemen op een lange steel.
 Soms enkele planten op voorraad.

2013 Rheum palmatum Red Harold copyright www.PerkGroen

Rheum palmatum Tanguticum Copyright www.PerkGroen.nl

Rheum palmatum Atrosanguineum bloeiwijze Groot

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur