Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Vierkante plantenbakken 50 x 50 x 50 cm TerraCotta kleur

TOEPASSING
Deze plantenbakken zijn degelijk en duurzaam en hebben een bijzonder eigentijds karakter met een natuurlijke uitstraling.
De natuurlijk ogende terra-cotta kleur vormt een mooie combinatie met siergrassen en bamboes. In de tuin vind je verschillende voorbeelden met deze combinatie.

SAMENSTELLING
Deze bakken zijn gemaakt van een vezelversterkt polyester in de kleur Terracotta.

Plantenbak terracotta vierkant kubus 50x50x50 cm PerkBamboe nl kopie

PLAATSEN EN INPLANTEN
Plaats de bak op een vlakke ondergrond, in horizontal richting waterpas. De binnenwanden kunnen het beste voorzien worden van XPS isolatieplaten van 20 of 30 mm dik. Zorg voor een goede afwatering (gaten in bodem standaard af-productie), er mag geen overtollig water in de plantenbak blijven staan. Onderin wordt een laag hydrokorrels aangebracht, daarbovenop Bamboesubstraat of een ander mengsel.

VERKRIJGBAARHEID EN AFMETINGEN

VIERKANT BLOK
L x B x H : prijs incl. 21% btw
50 x 50 x 50 : € 115,50

BESTELLEN
Je kunt bakken bestellen door een email  met je adresgegeves te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zetten deze dan klaar op de kwekerij voor afhaal of sturen deze naar je op in overleg. Per mail ontvang je een betaalverzoek.

PROJECT
We denken graag met je mee bij het ontwerpen van een (dak)tuin waarbij grassen en bamboes worden toegepast in bakken. Op project-basis kunnen alle gewente vormen op maat gemaakt en geleverd worden. Advies voor de juiste soortkeuze, watervoorziening, bodemsamenstelling, bemesting en onderhoud levert een duurzaam resultaat.

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur