Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Miscanthus condensatus Cabaret

Zonder twijfel de meest spectaculaire selectie van alle bonte Miscanthussen. Het tot 3 cm brede blad heeft groene bladranden en naar het midden toe brede geelgroene lengtestrepen. In ons klimaat komt deze selectie niet tot bloei, maar als bladplant is hij toch belangrijker. Deze vorm is in het wild gevonden in Japan. ‘Cabaret’ heeft enkele jaren nodig om goed uit te groeien en kan dan een hoogte van ruim 2 meter bereiken.
Miscanthus Cabaret gr  Miscanthus condensatus Cabaret GROOT copyright www.PerkGroen

‘Cabaret’ staat graag op een warme, zonnige plaats en kan eventueel ook in grote beplantingsbakken toegepast worden. Prima bruikbaar als solitair of al combinatieplant op de achtergrond met rood- of grijsbladigen in de omgeving. Goed winterhard en compact groeiend op een pol. Na de winter het oude loof kort aan de grond afsnijden.

Miscanthus Carbaret 2 PerkBamboe nl

Miscanthus condensatus Cabaret

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur