Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Liriope muscari Gold Banded

Deze bontbladige selectie van Liriope heeft wat grover, breder blad in vergelijking met de botanische vorm. De gele banden in de lengterichting van heb blad zijn vooral tijdens de nieuwe bladvorming het meest intensief. Later in het jaar overheersen de groentinten in het blad. Maakt dikke, paarse bloemtrossen in de late zomer. Deze variëteit is verrassend sterk gebleken na de laatste koude winters. Gold Bandend wordt 20 – 30 cm hoog en groeit op dichte pollen. Deze wintergroene plant is bruikbaar in grotere groepen op de voorgrond, als randplant en in grote plantenbakken. Verlangt een humusrijke, vochthoudende bodem.
Liriope Goldband op Schaal

Liriope muscari Gold Banded

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur