Seizoen 2023: open vanaf 3 maart elke vrijdag en zaterdag. Check de actuele info

HYDROKORRELS

VOOR BAMBOE IN BAKKEN, POTTEN EN DAKTUINEN
Hydrokorrels zijn belangrijk voor bamboe en grassen in plantcontainers. Het poreuze granulaat houdt vocht en voedingsstoffen vast en zorgt ook voor voldoende zuurstof in de grond. We gebruiken een verhouding van 1 verpakking bamboesubstraat (70 liter), gemengd met 1 pak hydrokorrels (40 liter). Effectief met inklink resulteert dit in een volume van ongeveer 100 liter.

Hydrokorrels werken dus vochtregulerend, bevorderen drainage en bevorderen de zuurstofhuishouding in de bodem. hydrokorrels kleikorrels hydro grain3 small PerkGroennl

SAMENSTELLING
Hydrokorrels zijn gemaakt van bij hoge temperatuur geexpandeerde klei. Hydrokorrels hebben een poreuze mantel waardoor vocht en voedingsstoffen kunnen worden vastgehouden in de porien. Kleikorrels hebben een dichte mantel en zijn daarom minder geschikt. We werken voornamelijk met de fractiegrootte van de korrel van 8 - 16 mm.

hydrokorrels kleikorrels hydro grain4 small

VERKRIJGBAARHEID
Verkrijgbaar in verpakkingen met een inhoud van 40 liter.
Hydrokorrels 40 liter fractiegrootte 8-16mm a 16,50

BESTELLEN
Je kunt het gewenste aantal verpakkingen bestellen door een email  met je adresgegeves te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zetten deze dan klaar op de kwekerij voor afhaal of sturen deze naar je op in overleg. Per mail ontvang je een betaalverzoek.

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur