Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Ficus carica Brown Turkey

Dit is een van de weinige selecties die in ons land met lange, koude, natte winters en vaak een kort groeiseizoen toch goed winterhard zijn en vrucht dragen. De selectie 'Brown Turkey' draagt zij minimaal een maal vruchten. In warme zomers kent deze Ficus zelfs twee of drie vruchtproducties. Optimale vruchtproductie krijg je bij toepassing als leistruik/boom tegen een warme gevel, maar ook vrij uitgeplant als struikvorm draagt ze goed.
Ficus carica Brown Turkey vruchten

Is het een zeer fraaie plant vanwege het prachtig ingesneden blad en ‘s winters als de knokige donkerbruine takken tevoorschijn komen. Het beste in de volle grond te kweken. Vruchten worden chocoladebruin, ovaal, middelgroot. Regelmatig op voorraad.

Ficus carica Brown Turkey

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur