Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Equisetum heymale  Robustum

Equisetum heymale Robustum Japanse paardenstaart is een stylistiche wintergroene plant www.PerkGroen.nl
Reuze paardenstaart  (wintergroen) In de prehistorie groeiden de bladerloze paardestaarten tot boomformaat uit. Nu zijn er nog een aantal familieleden van dit oeroude geslacht over welke vooral in koele, vochitge gebieden te vinden zijn. De variëteit 'Robustum' is een XL uitvoering van Equisetum rammossisimum. ‘Robustum’ kan onder gunstige omstandigheden uitgroeien tot een respectabele 150 - 200 cm.
Equisetum Robustum Japanse Paardenstaart 2 PerkBamboo com
Zeer fraai toe te passen in moderne, strakke tuinarchitectuur in potten of kuipen. met stilistische groene stengels welke uit losse segmenten zijn opgebouwd. Graag een vochthoudende grond. Als tuinplant met wortelbegrenzer prima toepasbaar in combinatie met bladplanten vanwege sterke verticale lijnen. Ook erg mooi als kuipplant.
Equisetum Robustum Japanse Paardenstaart 3 PerkBamboo com

Equisetum heymale Robustum

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur