Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Dryopteris sieboldii

TROPICAL LOOK VAREN
Dryopteris sieboldii is een unieke Aziatische groenblijvende varen met dikke, leerachtige gelobde bladeren.
Dryopteris sieboldii 2 PerkBamboo com
De plant verspreidt zich langzaam met korte uitlopers. De grote, blauwgroene gelobde bladeren geven een bijna tropisch effect. Deze varen wordt ongeveer 30 tot 40 cm hoog.

Dryopteris sieboldii  Siebolds Japanse bosvaren www.PerkGroen.nl

WINTERBEELD
Deze varen is in ons klimaat goed winterhard en wintergroen. In de loop van het voorjaar ontrollen de nieuwe bladeren en wordt het oude blad grotendeels agestoten. In de tuin staat deze soort op diverse plaatsen in de ondergroei.
Dryopteris sieboldii 1 PerkBamboo com

VERKRIJGBAARHEID
Deze soort is soms verkrijgbaar op de kwekerij in beperkte aantallen en op bepaalde momenten in het seizoen. Komt u specifiek voor deze soort? Informeer dan even naar de actuele beschikbaarheid en voorraad. Bij uw bezoek aan de kwekerij krijgt u tevens advies en zijn alle benodigheden zoals zakken met plantgatverbetering  verkrijgbaar.
Dryopteris sieboldii 3 PerkBamboo com

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur