Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Commelina tuberosa 'Blue Spider'

Commelina tuberosa ‘Blue Spider’ uit Zuid Afrika, heeft glimmend donkergroen blad, spits toelopend. Deze plant bloeit rijk met hemelsblauwe bloemen op de 40 cm hoge stengels, gedurende een groot deel van de zomer. Opvallend is de bijzondere bloemkleur in combinatie met de felgele meeldraden. De bloemen sluiten zich aan het einde van de dag. Volle zon, maar kan ook op een licht beschaduwde plaats. Bij voorkeur op een goed drainerende bodem. Deze plant is met licht winterdek winterhard in ons klimaat. Mooi om in groepjes toe te passen, bijvoorbeeld in combinatie met gembers en lage siergrassen.

Commelina tuberosa    Libertia grandiflora

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur