Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Colocasia Jack's Giant

GROOTBLADIGE OLIFANTSOOR
Colocasia 'Jack's Giant' is vermoedelijk een triploide vorm van C. esculenta. Deze uitzonderlijk grote vorm heeft in de zomer een humusrijke toplaag met een ruime hoeveelheid meststoffen en water nodig om tot forse afmetingen uit te kunnen groeien. 's Winters rooien we deze soort op en overwinteren 'Jack's Giant' in een container op een vorstvrije plek. Wellicht is buitenoverwintering in een zachte winter met een mulchlaag best mogelijk. In geval van binnen overwinteren is het beste om ook deze Olifantsoor medio mei weer uit te planten.

VERKRIJGBAARHEID
Deze soort soms verkrijgbaar op de kwekerij in beperkte aantallen en op bepaalde momenten in het seizoen. Komt u specifiek voor deze soort? Informeer dan even naar de actuele beschikbaarheid en voorraad. Bij uw bezoek aan de kwekerij zijn alle benodigheden zoals zakken met plantgatverbetering verkrijgbaar.
Colocasia Jacks Giant 2

 

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur