Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Colocasia hybride White Lava

Nieuwe soort
Colocasia esculenta hybride 'White Lava' is een recente nieuwe introductie met een roomgele tekening langs de middennerf. Deze kleur wordt zichtbaar in de nazomer bij wat koudere nachten. Deze olifantsoor is nog in observatie als kuipplant en wordt 's zomers in de tuin uitgeplant. Kan een mooi effect geven in een compositie met bladplanten.

Colocasia White Lava 1 PerkBamboo com

Verkrijgbaarheid

Deze soort is soms verkrijgbaar op de kwekerij, soms alleen in kleine aantallen en op bepaalde momenten in het seizoen. Er kunnen meerdere maten beschikbaar zijn. Komt u specifiek voor deze soort? Informeer dan even naar de actuele beschikbaarheid en voorraad.

Colocasia White Lava 2 PerkBamboo com

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur