Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Carex morrowii Variegata

Een betrouwbare, polvormige wintergroene soort met een smalle crèmewitte bladrand uit Japan. Het is een van de best wintergroene soorten in de schaduw en halfschaduw. C. morrowii 'Variegata' wordt tot 30 cm hoog. Bloeit in het voorjaar met gele trosjes op bruine stelen. Geschikt als groepsbeplanting en bodembedekking. Kan in de ondergroei van andere planten gebruikt worden. Ook bruikbaar voor bakken en potten.
Carex morrowii  Variegata hier toegepast als wintergroene bodembedekker tussen bamboe  www.PerkGroen.nl
Mooi in combinatie met hogere siergrassen en bijpassende bladplanten en aronskelken. Standplaats bijvoorkeur halfschaduw op een humusrijke, vochthoudende bodem. Volle zon kan ook, mits de bodem voldoende vochthoudend is.

Carex morrowii Variegata

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur