Seizoen 2023: open voor publiek elke vrijdag en zaterdag 10-17. Check de actuele info

Camellia cuspidata Spring Festival

Camellia cuspidata hybrid × williamsii 'Spring Festival' (syn. Chunjie) is een zeer rijkbloeiende wintergroene Camellia met kleine roosvormige roze tot zalmkleurige bloemen met een diameter van 5-6 cm. Dit Aziatisch familielid van de theeplant kenmerkt zich verder door opvallende koperkleurige nieuwe bladscheuten. Het loof doet denken aan de kamer-Ficus. De unieke opgaande, zuilvormige groei maakt deze Camellia geschikt als haag.
Camellia Spring Festival www.PerkGroen.nlHet is een van de best winterharde Camellia’s. Om een dichte haag te krijgen, zijn 3 a 4 planten per meter voldoende. Kan op de gewenste hoogte gesnoeid worden. Deze opgaande Camellia heeft bewezen goed winterhard te zijn. De bloemknophardheid heeft zich in de praktijk als een van de beste bewezen. De standplaats mag varieeren van schaduwrijk tot uitgesproken zonnig. Soms op voorraad op de kwekerij in kleine aantallen.
Camellia cuspidata Spring Festival 2 PerkBamboo com

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2023. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur