De tuin is in rust. Check de actuele info

  • Home
  • route bereikbaarheid openingstijden adres kwekerij en tuin PerkBamboe PerkGroen PerkTuinLandschapsarchitectuur Tropisch Tuincentrum Bamboekwekerij

ROUTE EN LIGGING

Onze tuin en kwekerij in Beesd (Gld) is centraal gelegen in midden Nederland tussen Utrecht en Den Bosch en tussen Rotterdam en Arnhem/Nijmegen, in de West Betuwe.

topografische kaart 2 locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaagnl

BEREIKBAARHEID

We zijn zowel uitstekend bereikbaar per auto vanaf de snelweg A2, afslag 14 als per trein (10 minuten te voet vanaf Station Beesd, Linge-Merwedelijn Geldermalsen - Dordrecht).
Adres: MEINTE 10, 4153XE BEESD (Gld) - THE NETHERLANDS - HOLLAND

 

OPENINGSTIJDEN
De kwekerij en tuin zijn geopend in het groeiseizoen maart - november op vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur. U kunt dan vrijblijvend de kwekerij bezoeken. Komt u van ver, bel of mail even tevoren.

 

IN DE BUURT
Nabij de kwekerij ligt landgoed Marienwaerdt en recreatiepark Het Betuwestrand. In het dorp kunt u terecht voor een hapje en een drankje op het terras van Uitspanning De Notenboom.

 

topografische kaart 3 locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaagnl

 

topografische kaart 1 locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaagnl

  • U zit nu op pagina Home
  • route bereikbaarheid openingstijden adres kwekerij en tuin PerkBamboe PerkGroen PerkTuinLandschapsarchitectuur Tropisch Tuincentrum Bamboekwekerij

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur