Vrijdag 11 + zaterdag 12 november 2022 is ons laatste openingsweekend van dit jaar. Check de actuele info

  • Home
  • plantenbakken dubbelwandig geisoleerd op zwenkwielen sandwichpanels

DUBBELWANDIGE GEISOLEERDE PLANTENBAKKEN OP BESTELLING

Dubbelwandige sandwich-staalplaat bakken zijn constructief zeer sterk, gaan zeer lang mee en zijn relatief licht in gewicht. Dit type bakken wordt o.a. gebruikt bij daktuin-projecten. Deze bakken worden op maat gemaakt, levertijd is meestal 4 tot 6 weken onder voorbehoud van seizoensdrukte en beschikbaarheid grondstoffen en materialen.

Onderstaand een voorbeeld van een beplantingsbak op maat gemaakt. Dergelijke bakken worden uitgevoerd van dubbelwandige staal-profielplaat met PIR hardschuimisolatie met wanddikte 40, 60, 80 of 100 mm. De randen worden afgewerkt met profielen en vastgezet met gepoedercoate stalen tapschroeven. Constructief worden de binnenhoeken versterkt met stalen verbindingshoeken. Om de meter wordt er een tussenschot of profiel geplaatst.
lantenbak staal dubbelwandig geisoleerd roomwit8 copyrights wwwPerkGroen

KLEUR, AFMETINGEN EN UITVOERING
Op verzoek kunnen de bakken voorzien worden van gelagerde zwenkwielen, verzonken aangebracht. De standaardkleur van dit type bakken is Goosewing Grey (RAL 7038) of Gebroken Wit (RAL 9002). Andere kleuren zijn Atraciet en Zwart.

Deze plantenbakken hebben een minimale breedte van ca. 55 cm bij een hoogte van minimaal 40 cm en kunnen in principe tot 6 meter uit een lengte gemaakt worden. Meestal kiezen we voor een lengte maat van 1, 2 tot 3 meter.

VULLING MET SPECIALE AARDE, HYDROKORRELS EN DE GEWENSTE BAMBOES EN GRASSEN
Op de kwekerij hebben we hydrokorrels, bemesting en substraat op voorraad om de bak mee te vullen. Vervolgens selecteren we de gewenste beplanting. Dergelijke bakken zijn heel geschikt om wintergroene bamboes, siergrassen en tal van andere planten in te zetten. De isolatie zorgt voor een demping van hoge en lage temperaturen bij de wortels.

lantenbak staal dubbelwandig geisoleerd roomwit8 copyrights wwwPerkGroen

 

lantenbak staal dubbelwandig geisoleerd roomwit6 copyrights wwwPerkGroennl

 

lantenbak staal dubbelwandig geisoleerd roomwit9 copyrights wwwPerkGroen

 

lantenbak staal dubbelwandig geisoleerd roomwit7 copyrights wwwPerkGroen

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur