2021: we zijn nog open op vrijdag en zaterdag 10-17 uur t/m 13 november. Daarna tot Kerst afhaal bestellingen op afspraak. Januari en februari 2022 gesloten

 
Header logo PerkBamboe Beesd

 

Stijl en portfolio

Als Wageningen’s tuin- en landschapsarchitect, kweker en landschapsecoloog heeft Johan van der Perk de afgelopen 30 jaar een rijk portfolio opgebouwd in Nederland en in het buitenland. De groene draad door zijn werk is zijn passie voor levende natuur, kennis van ecologische processen, praktische ervaring met verschillende soorten materialen, technieken en een goed gevoel voor ruimtelijke vormgeving.

Als pionier met bamboes, grassen en tropical-look planten voor koele klimaatgebieden specialiseert hij zich in ontwerpen voor tuinen, parken en (internationale) groenprojecten waar dit type vegetatie een belangrijke rol speelt. Klanten zijn particuliere tuinbezitters, hoveniers, (semi) overheidsorganisaties, botanische tuinen, dierenparken, landgoedeigenaren, wellnesscentra, etc.

"De uitdaging voor mij als ontwerper ligt in het vinden van een juiste balans tussen ontwerp en inrichting in een buitensituatie waar je je prettig voelt. Dit kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Elk ontwerp draagt uiteindelijk een vorm van spanning en rust in een balans."

U kunt uw plannen voor een tuin, park of project voorstellen door een e-mail te sturen* naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aan de hand hiervan kunnen we de mogelijkheden bespreken hoe we hier een bijdrage aan kan leveren.

(* zorg ervoor dat uw bestanden niet te groot zijn, meestal ontvangt u binnen een week een reactie, zo niet, misschien is uw e-mail niet bij mij terechtgekomen. Gebruik www.wetransfer.com voor grote bestanden)

Voortuin met een wintergroene compositie siergrassen in Cor-ten stalen borders

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31 (0) 6 125 299 74
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

2021: maart - medio november
Vrijdag en zaterdag 10-17 uur. Klik voor meer info

BTW/VAT: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2021. bamboe, siergras, exoten Specialist, kwekerij & tuin. Bamboehaag, tuinarchitectuur, landschapsontwerp.

Realisatie : VIPWebdesign