stijl en portfolio

link to facebook link to youtube  ga naar website in het Engels

Tot 1 juli 2021 zijn we uitsluitend open op afspraak op vrijdag en zaterdag. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Logo PerkGroen

 

Logo voor mobiel PerkBamboe small

 

Stijl en portfolio

Als Wageningen’s tuin- en landschapsarchitect, kweker en landschapsecoloog heeft Johan van der Perk de afgelopen 30 jaar een rijk portfolio opgebouwd in Nederland en in het buitenland. De groene draad door zijn werk is zijn passie voor levende natuur, kennis van ecologische processen, praktische ervaring met verschillende soorten materialen, technieken en een goed gevoel voor ruimtelijke vormgeving.

Als pionier met bamboes, grassen en tropical-look planten voor koele klimaatgebieden specialiseert hij zich in ontwerpen voor tuinen, parken en (internationale) groenprojecten waar dit type vegetatie een belangrijke rol speelt. Klanten zijn particuliere tuinbezitters, hoveniers, (semi) overheidsorganisaties, botanische tuinen, dierenparken, landgoedeigenaren, wellnesscentra, etc.

"De uitdaging voor mij als ontwerper ligt in het vinden van een juiste balans tussen ontwerp en inrichting in een buitensituatie waar je je prettig voelt. Dit kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Elk ontwerp draagt uiteindelijk een vorm van spanning en rust in een balans."

U kunt uw plannen voor een tuin, park of project voorstellen door een e-mail te sturen* naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aan de hand hiervan kunnen we de mogelijkheden bespreken hoe we hier een bijdrage aan kan leveren.

(* zorg ervoor dat uw bestanden niet te groot zijn, meestal ontvangt u binnen een week een reactie, zo niet, misschien is uw e-mail niet bij mij terechtgekomen. Gebruik www.wetransfer.com voor grote bestanden)

Voortuin met een wintergroene compositie siergrassen in Cor-ten stalen borders

Locatie

De kwekerij is centraal gelegen in Midden Nederland tussen Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Arnhem/Nijmegen. Uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A2, afslag 14 en met de trein (10 minuten vanaf Station Beesd, Linge-Merwedelijn).

topografische kaart locatie adres PerkBamboo PerkGroen Bamboehaag

Doorzoek onze website

PERK BAMBOE kwekerij & tuin

Bezoek:

Meinte 10, 4153 XE Beesd (Gld)

Auto: A2, afslag 14

Trein: Geldermalsen-Dordt, station Beesd, 10 min. lopen

Contact:

T +31 (0) 6 125 299 74

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden kwekerij:

medio maart - medio november

vrijdag en zaterdag 10-17 uur

Uitsluitend op afspraak

Andere talen

Engels icon Engels

Social Media

logo youtubelogo facebook1