Vrijdag 11 + zaterdag 12 november 2022 is ons laatste openingsweekend van dit jaar. Check de actuele info

  • Home
  • Exotisch Tropisch Tuincentrum Kwekerij Midden Nederland

Botanische kwekerij bamboe, siergrassen en winterharde exoten met grote showtuin

 

Wij zijn geen traditioneel tuincentrum maar een botanische kwekerij waar we zelf planten vermeerderen, uitproberen, observeren en beoordelen. We zijn gespecialiseerd in siegrassen, wintergroene bamboes, gembers, bladplanten en andere sterke 'tropical look' planten voor een bijzondere tuinbeleving en sfeer-effect. Daarnaast is eigenaar Johan van der Perk (tuin- en landschapsarchitect) in binnen- en buitenland actief als ontwerper en adviseur van perken, tuinen, parken en projecten waarin natuurlijke materialen en planten uit de eigen kwekerij toegepast worden.

 

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur