De tuin is in rust. Check de actuele info

soorten informatie

Beschrijvingen en foto's van een groot deel van de soorten in onze collectie gember-achtigen, Canna, bananen, palm-achtigen, bladplanten, heesters en bomen, varens en overige bijzondere (vaste) planten. Let op: deze zijn niet altijd beschikbaar voor de verkoop. Sommige soorten laten zich slechts om de paar jaar vermeerderen of zijn in kleine oplage beschikbaar. Zoekt u een specifieke soort, informeer dan even naar de actuele beschikbaarheid. Voorraad, maten en prijzen wisselen gedurende het seizoen. Alles is af kwekerij, we werken bewust niet met een webshop.

Gembers Canna Musa

Bladplanten

Palmen en architecturale planten

Varens

Heesters en Bomen

Bloeiende accentplanten

Onze tuin en kwekerij is gelegen in Beesd, centraal in Nederland tussen de steden Utrecht en 's-Hertogenbosch, in het westelijke puntje van de provincie Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A2, afrit 14 en met de trein (10 minuten lopen van NS-station Beesd, spoorlijn Geldermalsen naar Dordrecht).

Adres

Meinte 10A
4153 XE Beesd NL 
+31(0)612529974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maart tot medio november 
Vrijdag en Zaterdag 10-17 uur.

BTW: NL001927779B64   KvK: 09132243   Algemene Voorwaarden

Copyright © 2022. Botanische Kwekerij & Tuin. Bamboe, Siergrassen, Palmen, Bananen, Gembers, Bladplanten, Varens, Heesters, Bomen. Bamboehaag, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur