Koplogo PerkBamboe  PerkGroen met adres contactinfo

NIEUWS : Tuin en kwekerij zijn gedurende de zomer geopend op vrijdag en zaterdag van 10-17 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag bent u welkom op afspraak.

Veel mensen worstelen met het aanleggen van een gevarieerde beplanting; welke soorten combineren goed en passen bij mijn wensen. Aan een paar losse planten heb je niets, het gaat om het geheel, de verbinding, de compositie.

 

Expertise

Een plant als organisme stelt bepaalde eisen aan de omgeving en afstemming van soorten op elkaar wat betreft sierwaarde, grootte, kleur, structuur en bloei. Het optimale resultaat vraagt plant- en ontwerpkennis. Wij kunnen gericht advies geven voor uw situatie.

 

Klein beplantingsplan

Voor kleine tuinen, plantvakken en borders kunnen we ter plekke op de kwekerij een plantencompositie maken door de maten van het plantvak uit te zetten en hierin de gewensten soorten uit te zetten zodat u deze na aanschaf direct thuis volgens dit schema kunt aanplanten. Hiervoor kunt u een afspraak maken. In combinatie met aankoop van de gewenste beplanting worden voor deze service geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Beplantingsplan

Voor grotere tuinen of complexe situaties is het vaak beter om een gedetailleerder beplantingsplan te maken op papier (en/of digitaal). Hiervoor worden ontwerpkosten in rekening gebracht. Aan de hand van uw situatie kunnen we hiervoor een prijsindicatie geven. Hiervoor geldt het ontwerptarief (85 euro / uur excl. 21% btw).

 

Locatie

Onze tuin en kwekerij is centraal gelegen in midden Nederland, tussen Utrecht en 's Hertogenbosch, in het westelijke puntje van Gelderland; de West Betuwe in het Lingedorpje Beesd. We zijn zowel uitstekend bereikbaar per auto vanaf de snelweg A2, afslag 14 als per trein (10 minuten te voet vanaf Station Beesd, op de Linge-Merwedelijn Geldermalsen - Dordrecht). Nabij de kwekerij ligt landgoed Marienwaerdt en recreatiepark Het Betuwestrand. In het dorp kunt u terecht voor een hapje en een drankje op het terras van Uitspanning De Notenboom.


Doorzoek onze website

Perk Bamboe Kwekerij

Bezoek:
Meinte 10, 4153 XE Beesd (Gld)
Auto: A2, afslag 14
Trein: Geldermalsen-Dordt, station Beesd, 10 min. lopen

Contact:
T +31 (0) 6 125 299 74
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden kwekerij:
medio maart - medio november
vrijdag en zaterdag 10-17 uur
di-wo-do op afspraak tussen 10-17 uur

logo youtubelogo facebook1